Over Ons

Professionele beveiliging met jaren ervaring

Als het gaat om de beveiliging van een evenement, is expertise het meest cruciale aspect. Volledig gebonden, verzekerd en met alleen bewezen autoriteiten in hun niche, garandeert MA-scurity uitstekende veiligheid, beveiliging en aanwezigheid bij elk gelegenheod.

PROFESSIONELE BEVEILIGERS

Elk beveiligingsvraagstuk benaderen wij op een unieke wijze, wij bieden professionele beveiliging op maat. Wij delen onze expertise en kennis van de te beveiligen situatie, zo hebben wij altijd de beste oplossing speciaal voor u. Wij bieden onze diensten voor langere en kortere periodes. U vraag wij beveiligen. 

Meer dan 20 jaar ervaring

MA-Security is een toonaangevend bedrijf op het gebied van beveiliging en biedt proactieve beveiligingsservices op maat gemaakte oplossingen te leveren waarmee klanten zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.

Onze uitmuntendheid begint met ons leiderschap en onze lokale aanwezigheid. We zijn trots op onze uitgebreide kennis in een reeks gespecialiseerde sectoren zoals onderwijs, gezondheidszorg, detailhandel, commerciële omgeving, overheids- en bedrijfscampussen.  We geloven dat er geen groter doel is dan klanten, gemeenschappen en mensen in de huidige wereld. 

Preventief te werk

Omdat wij begrijpen dat elke situatie goed geanalyseerd dient te worden, kunnen wij preventief te werk gaan. Zo leert de ervaring dat vaak situaties goed kunnen worden voorkomen door de juiste mensen te plaatsen op de juiste plekken. Zo houden wij rekening met omgeving en achtergrond van de omgeving.

Offerte opvragen

Wij leveren beveiliging op maat