Diensten

Evenemten beveiliging

Menselijke aspect centraal staan

Ontdek waarom MA-Security niet hetzelfde is als een gewone beveiligingsbedrijf. Wij begrijpen dat het om mensen gaat, en hebben daarom het menselijke aspect centraal staan.

Wanneer u met ons samenwerkt, kunt u vertrouwen op onze ervaring en expertise

Evenementen

Evenementen die veel mensen samenbrengen, vragen om ervaren personeel om er een onvergetelijk feest van te maken. Het evenementenpersoneel en de dienst van MA-security combineren de gemoedsrust van gekwalificeerde beveiliging bij de hand met het uitvoeren van vele andere belangrijke taken die bij een dergelijk evenement nodig zijn.

Van een enkele bewaker in uniform tot een complete personeelsdienst voor evenementen, strategische planning en implementatie bieden wij de oplossing die nodig is om bezoekers, ander personeel en de locatie zelf te bescherme.

Objectbeveiliging

Object beveiliging:

Dit biedt de persoonlijke ruimte voor de klant weg van een constante aanwezigheid van beveiliging, maar ook de gemoedsrust van een beveiligingsteam in de buurt


Beveiligingschauffeur:

Meer dan alleen een chauffeur, we bieden getrainde en deskundige beveiligingsexperts om uw lokale transportbehoeften veilig af te handelen
MA-Security is een volledig erkend en verzekerd particulier veiligheids- en beschermingsbureau. 

Als het gaat om persoonlijke beveiliging, zult u merken dat de service en expertise die we bieden veel verder gaat dan wat de meeste bedrijven kunnen bieden. We hebben een eigen trainingsfaciliteit waar we ons personeel missiespecifieke training geven. Dat betekent dat het aan u toegewezen beveiligingsteam of de bewaker een volledig begrip heeft van uw unieke behoeften en omstandigheden als klant. Het is gewoon de meest uitgebreide en productieve persoonlijke beveiligingsservice die u kunt vinden.

Trouwerij beveiliging

huwelijksbeveiliging

We hebben uitgebreide ervaring in het bieden van evenementenbeveiliging in Nederland. Als we het hebben over huwelijksbeveiligers en bewakers op bruiloften in het algemeen, worden we vaak met een blik van verwarring begroet. Maar we leggen het gewoon uit; het is de belangrijkste en duurste dag van je leven, waarom zou je geen beveiliging inhuren?

Je hebt jarenlang je bruiloft gepland en bewaard, het is de enige dag die je verwacht en die perfectie verdient. Onze huwelijksbeveiligingsdiensten kunnen u helpen uw droomdag werkelijkheid te laten worden. Door de last van stress te verlichten en volledige gemoedsrust te bieden, kunt u achterover leunen, ontspannen en ten volle genieten van uw grote dag.

Winkelbeveiliging

Retailbeveiliging

MA-security retailbeveiligingsdiensten bieden beschermingsdiensten en verliespreventie voor grote en kleine retailers. De gestage opkomst van online winkelalternatieven heeft ertoe geleid dat er een grote nadruk is komen te liggen op de gastervaring voor fysieke winkellocaties wereldwijd. Dit vertaalt zich in een verhoogde focus op zowel een veilige als beveiligde winkelomgeving. In de loop der jaren heeft MA-Security haar aanwezigheid in de detailhandel uitgebreid door teams van toegewijde, goed opgeleide medewerkers te leveren die inspelen op de prioritaire behoeften van onze klanten.

winkelbeveiligingsservices verbeteren de ervaringen in de winkels.
Onze winkelbeveiligers treden op als vastgoedambassadeurs door zichtbaar, open en toegankelijk te zijn om het publiek te helpen – door de weg te wijzen naar hun favoriete winkel of door gescheiden familieleden te herenigen. Hoge zichtbaarheid en het volgen van proactieve klantcontactpunten helpt ongewenste activiteiten te ontmoedigen en zorgt ervoor dat iedereen veilig van het winkelen goed kan genieten. Wij bieden totaaloplossingen voor zelfstandige winkels, warenhuizen, winkelcentra en winkelketens.

Offerte opvragen

Wij leveren beveiliging op maat